Tekstvak: Meer informatie nodig?
Indien u meer informatie  zou willen ontvangen over deze referenties, verzoeken wij u contact  met  ons op te nemen. Indien mogelijk brengen wij u in contact  met bovengenoemde opdrachtgevers. 
Tekstvak: Salsadansschool Amanné
De Bouwkabouter voert het gehele onderhoud uit voor Salsadansschool Amanné.

Ons motto? Vandaag gebeld is morgen hersteld.

Bel nu: 024-7851627

Klusbedrijf voor renovaties

Geplaatst door Joe Bar

Van te voren goede afspraken kunnen maken.
uitgebreide voorlichting en tips om e.e.a. nog beter te kunnen maken. Tijdens de renovatie wordt er goed meegedacht. 2 mans bedrijf werkt 4 dagen per week.
Zou ze zo voor een volgende klus weer benaderen.

Bron: www.ilocal.nl, zoeken op bouwkabouter

 

Een uitkomst!

Geplaatst door Laura

Ik had wat klussen liggen waar diverse handige vrienden hun tanden al op stukgebeten hadden. "Nee, die kapstok kan daar niet meer hangen, geef dat maar op." "Die aansluiting kan niet gemaakt worden, die draden zijn veel te kort.") Stan heeft die onoverkomelijke problemen in no time opgelost en ik zal dergelijke klussen nooit meer zo lang laten liggen. Fijne, snelle service, prima werk en een prettig contact. Een aanrader, dus!

Bron: www.ilocal.nl, zoeken op bouwkabouter

Goed nat werk geleverd

Geplaatst door Doedel op

De Bouwkabouter bij ons thuis over de badkamervloer en toen konden we even niet douchen. Wachten tot het klaar was en dan was het staan onder de douche een genot. Geheel nieuwe badkamer in 2 weken, goed gewerkt kabouters.

De naam zou kleinschalig vermoeden, maar het geleverde werk is groots. Leuke jongens die kabouters, prettig in omgang, goed werk. Volgende klus is de woonkamer en ik weet al wie ik daarvoor inhuur.

Bron: www.ilocal.nl, zoeken op bouwkabouter

Net werk, prettige communicatie

Geplaatst door Frank

Bij ons paneeldeuren geschilderd en gehangen. Keurig! Fijn een bedrijf in de buurt die ook bereid is kleinere klussen aan te nemen!

Bron: www.ilocal.nl, zoeken op bouwkabouter