Bel nu: 024-7851627

Ons motto? Vandaag gebeld is morgen hersteld.

Bel nu: 024-7851627

Werkzaamheden en ervaring van De Bouwkabouter.

 

WERKZAAMHEDEN: In principe doen wij alle voorkomende werkzaamheden in en rondom uw woning, bedrijfspand of verhuurproject. Zelf voeren wij alle werkzaamheden uit die niet meer dan maximaal vijf uur (per dag) beslaan. Vaak zien wij dat onze klanten lijstjes maken van werkzaamheden die nog moeten gebeuren: deze voeren wij dan achter elkaar uit.

 

GROTERE PROJECTEN: Natuurlijk kunnen wij u ook bedienen met grote projecten maar dat gaat dan in samenspraak met andere bedrijven. In de afgelopen 12 jaar hebben wij een netwerk van zzp-ers en bedrijfjes om ons heen verzameld met hun eigen specialiteiten en vakmanschap. Van aannemer tot zonnecellen plaatsen, bij De Bouwkabouter kunt u terecht voor al uw werkzaamheden.

 

ONDERHOUD: Voor veel particulieren maar ook bedrijven voeren wij (preventief) onderhoud uit. Dat scheelt geld; een hoop kosten kunnen u bespaard blijven als problemen vroegtijdig aan het licht komen of op tijd onderhoud krijgen.

 

GARANTIE: Vanzelfsprekend staan wij achter onze geleverde diensten. Samen met u leveren wij elke klus en elk project in overleg met u op. Zijn er zaken die u liever anders ziet? Geen probleem, wij lossen het voor u op. Wij luisteren graag naar onze klanten!